Selecteer een pagina

Onze Dienstverlening

Kantoorlocaties

Een schoon en verzorgd gebouw is het visitekaartje van uw bedrijf. Schone-Zaken weet wat hier voor nodig is. Wij leveren maatwerk en de werkzaamheden worden uitgevoerd door gekwalificeerd personeel.

Schoonmaken is mensenwerk. Wij besteden derhalve veel aandacht aan het selecteren en opleiden van het uitvoerend personeel. Door inzet van de beste machines en hulpmaterialen in combinatie met gedetailleerde werkplanningen kunnen wij tijdbesparend werken met behoud van uitstekende resultaten.

Medische Instellingen

Bij het schoonmaken van medische -en zorginstellingen zijn vaak specifieke hygiëne protocollen van toepassing. Wij instrueren onze medewerkers navenant de situatie.

 

Sportverenigingen

Wij weten als geen ander hoe we een zaal, kantine of kleedkamer, in korte tijd, optimaal schoonmaken.

Een schoon en verzorgd gebouw is het visitekaartje van uw bedrijf.

Schone-Zaken weet wat hier voor nodig is. Wij leveren maatwerk en de werkzaamheden worden uitgevoerd door gekwalificeerd personeel.

 

 

Portieken

Door onze ruime ervaring in het periodiek schoonmaken van portieken en trappenhuizen kunnen wij snel, effectief en vakkundig werken. Mede door de inzet van de juiste apparatuur betekent dit dat het reinigen efficiënt en grondig wordt uitgevoerd.

Schoonmaak Expatwoningen

Moet een expatwoning schoon worden opgeleverd? Wij nemen u deze zorg graag uit handen en leveren de woning schoon op voor de volgende bewoners.

Vloeronderhoud

Het dagelijks onderhoud van uw vloer is kosteneffectief. Het uitvoeren van het dagelijks en periodiek onderhoud in de juiste frequentie is een belangrijk element om het renoveren van de vloer te voorkomen en/of uit te stellen.

 Linoleum (marmoleum) is een veelgebruikte vloer in praktijken, scholen en kinderdagverblijven, omdat het een makkelijk schoon te maken en slijtvaste vloer is die wel 20 jaar mee kan gaan. Om de levensduur zo goed mogelijk te benutten, is het van belang om de vloer periodiek grondig te laten reinigen en een nieuwe waslaag of coating aan te brengen. Afhankelijk van vervuiling, gebruikssporen, kleur van de vloer, de ruimten en de verdieping kan de onderhoudsfrequentie worden vastgesteld.

 Het schoonmaken en onderhouden van een parket- of houten vloer is vakwerk. Het is aan te bevelen om tenminste eens per jaar een additionele onderhoudsbeurt uit te voeren. Afhankelijk van de intensiviteit van het gebruik dient de vloer periodiek te worden geschuurd en te worden voorzien van een nieuwe was, olie of laklaag.

 Natuursteen behoeft een andere aanpak. Ter voorkoming van vuilopname of glansverlies is het raadzaam om de vloer dagelijks en periodiek op de juiste wijze te onderhouden. Voor elke natuurstenen vloer geldt een andere onderhoudsprocedure.

Woningontruiming

Moet een (expat)woning of een zakelijk pand worden ontruimd en vervolgens schoon worden opgeleverd? Wij nemen u deze zorg graag uit handen en regelen alles.